August 4, 2018

Estonian Volleyballer Players Wanted – Indoor or Beach for Sydney and Eesti

ESTONIAN VOLLEYBALL PLAYERS – INDOOR OR BEACH

Volleyball

I am wanting to find all Estonians who are currently playing volleyball, whether beach or indoor.   If you play, please email me at Juho.Looveer@gmail.com with your name, age, whether indoor or beach, and some idea of what levels you play.

Two reasons:  to see if we have enough people interested in playing at Eesti Päevad in Sydney at the end of the year; and to see if anyone is interested in playing at Esto 2019 in Eesti next year, probably in the week before Laulupidu (or the week before?)

========================================

Otsin eestlasi  kes mängivad võrkpalli, nii rannas kui siseväljakul.
Palun saatke aadressil Juho.Looveer@gmail.com oma nimi, vanus, kas siseväljakul või rannas ja umbes millisel taseme mängid.

On kaks põhjust: Aru saada kas meil on aasta lõpu Sydney Eesti Päevadeks piisavat mänguhuvi  ja uurida, kas kellegil on huvi mängida Esto 2019 Eestis, tõenäoliselt kusagil enne Laulupidu mis toimub 5-7 juuli, 2019

Juho Loover

Posted by:

Filed Under: General News

Trackback URL: http://www.eesti.org.au/2018/08/04/estonian-volleyballer-players-wanted-indoor-or-beach-for-sydney-and-eesti/trackback/

Leave a reply

* means field is required.

*

*