July 24, 2017

Essential Estonian Course

Essential Estonian

A short free introduction to catchy and necessary Estonian phrases is available at lingvist.com/essential-estonian.

***

Eesootava Eesti Vabariigi 100 sünnipäeva puhul on kokku pandud üks väike, lõbus, sissejuhatav eesti keele kursus. Eesti keele selle abil suhu vaevalt saab, kuid mõned praktilised fraasid nagu “Tere!”, “Aitäh, nii maitsev!” ja icebreakerid nagu “Sõida seenele!” saab selgeks. Lisaks on kursuses sees hulgimalt kultuurikonteksti selgitusi ja pilte.

Tahtsime kursust jagada ka eesti kogukonnaga Austraalias — vahest aitab see teidki Eesti ja eesti keele tutvustamisel ning meenutamisel. Kursus on kõigile tasuta kättesaadav aadressil lingvist.com/essential-estonian

Posted by:

Filed Under: General News

Trackback URL: http://www.eesti.org.au/2017/07/24/essential-estonian-course/trackback/

Leave a reply

* means field is required.

*

*